WinZip

WinZip Standard

273,70 RON
Brand
WinZip este cel mai popular program de compresie a fisierelor din lume, cu peste 20 de ani experienta ca lider in domeniu. Nici un alt utilitar de compresie a fisierelor este la fel de usor de folosit sau sa ofere un set de caracteristici atat de cuprinzatoar si inovativ in a va ajuta sa economisiti timp, sa conservati spatiu si sa va imbunatatiti productivitatea.

WinZip a fost creat la inceputul anilor ’90. Prin anul 1996 creatorii WinZip au incorporat codul de compresie din proiectul Info-ZIP, eliminand astfel nevoia ca executabilul PKZIP sa fie prezent. De la versiunea 6.0 pana la versiunea 9.0, utilizatorii inregistrati au putut downloada cele mai noi versiuni ale software-ului, au putut sa acceseze informatiile originale de inregistrare si astfel sa obtina un upgrade gratuit. De la versiunea 10.0 aceasta facilitate a fost intrerupta.

Elemente componente si caracteristici:

* Crearea, adaugarea si extragerea din arhive ZIP
* Integrare Microsoft Windows Shell configurabila
* criptare AES pe 128 si 256 biti. Aceasta a inlocuit mai putin sigura metoda de criptare PKZIP 2.0 folosita in versiunile anterioare. Aceasta implementare folosind codul lui Brian Gladman a fost certificata FIPS-197 pe 27 martie 2003. Versiunea 9 a implementat de asemenea o versiune 64-bit a formatului PKZIP, eliminand atat limita maxima de 65535 membri pentru o singura arhiva cat si limita de marime de 4GB fie pentru arhiva, fie pentru fiecare membru al arhivei.
* Suporta algoritmi de compresie bzip2 si PPMd si un algoritm special pentru fisiere audio (bazat pe WavPack, permitand realizarea unor arhive mai mici.
* Decompresia fisierelor .bz2 si .rar.
* Suport pentru arhive ARC, ARJ, LHA in cazul in care programele necesare sunt instalate.
* Scrierea directa a arhivelor ZIP pe CD/DVD.
* Automatizarea backup-ului
* FTP upload integrat
* Trimiterea prin e-mail a arhivelor ZIP