Adobe Acrobat Pro DC

Adobe Acrobat Pro DC

2.549,00 RON
Brand
Acrobat DC este versiunea desktop complet reinventata a celei mai bune solutii PDF desktop. Include o aplicatie pentru mobil pentru a completa, semna si distribui PDF-uri de pe orice dispozitiv. Si cu serviciul Document Cloud, poti crea, exporta, edita si administra PDF-uri de oriunde si vei fi conectat cu fisierele tale de pe toate dispozitivele.

  • Biroul tau este la fel de mobil ca si tine

Acrobat DC cu serviciul Document Cloud vine cu sute de unelete pentru a converti, edita si semna PDF-uri. Este la fel de mobil ca si tine. Astfel poti incepe un document la birou, sa il iei cu tine in masina, si sa il trimiti catre aprobare de acasa - rapid si simplu.

  • Acrobat DC functioneaza ca o magie

Editeaza orice fisiere, chiar si unul scanat. Doar pozeaza cu telefonul dupa care il poti deschide pe desktop-ul tau. Acrobat il va transforma ca prin magie intr-un document editabil pe tableta - complet cu fonturile potrivite pentru a fi identic cu cel original.

  • Semnatura electronica. Oriunde

Acrobat DC gestioneaza semnatura electronica pentru mai mult de un milion de dispozitive in lume. Acum oricine poate semna legal un document doar prin simpla apasare a unui click - sau doar folosind cateva clickuri in browser. Mai mult de cat o aplicatie pentru a semna documente, Acorbat DC face mai usoara trimiterea, urmarirea si pastrarea documentelor.

  • O interfata grafica usoara si frumoasa

Usor de gestionat si complet compatibila cu dispozitivele mobile, cu o interfata grafica brilianta iti ofera uneltele de care ai nevoie la degetele tale - Acrobat DC este asa de fantastic, incat te vei intreba cum de ai reusit sa iti finalizezi proiectele fara sa il folosesti