Microsoft Windows 10 Pro

Microsoft Windows 10 Pro, 32/64 bit, Retail, Licenta Electronica

1.011,00 RON
Brand
Cu Windows 10 Pro, aveti un excelent partener de afaceri. Are toate caracteristicile versiunii Windows 10 Home, plus functionalitati importante pentru afaceri, precum criptare, login de la distanta, crearea de masini virtuale si altele. Beneficiati de pornirea rapida a aplicatiilor, de un meniu Start familiar si totusi extins si de modalitati noi si extraordinare de a lucra, plus de caracteristici inovatoare, cum ar fi un browser nou-nout, conceput pentru activitatea online.

Windows 10 Pro

Potrivit pentru afaceri
Conectati-va la domeniu Va puteti conecta la domeniul companiei sau al scolii dvs. sau la Azure Active Directory pentru a utiliza fisiere din retea, servere, imprimante si multe altele.

Criptare îmbunatatita. Obtineti securitate suplimentara cu BitLocker, care va ajuta sa va protejati datele cu ajutorul gestionarii criptarii si securitatii.

Login la distanta. Windows 10 va permite sa faceti login cu ajutorul Desktop-ului la distanta pentru a face sign-in si a va utiliza PC-ul Pro în timp ce sunteti acasa sau în deplasare.

Masini virtuale. Creati si executati masini virtuale cu Hyper-V pentru a putea executa mai multe sisteme de operare în acelasi timp pe acelasi PC.

Aplicatiile dvs. în Magazin. Windows 10 va permite sa va creati propria sectiunea privata în Magazinul Windows pentru acces comod la aplicatiile companiei

Pur si simplu functioneaza

Windows 10 combina sistemul de operare Windows pe care îl cunoasteti deja cu îmbunatatiri extraordinare de care va veti întragosti. Tehnologii precum InstantGo1 va permit sa porniti si sa reluati rapid. Si Windows 10 are mai multe caracteristici de securitate încorporate ca niciodata, pentru a va ajuta sa va protejati împotriva programelor software rau intentionate.

Activitati multiple

Realizati mai multe lucruri în acelasi timp ca un maestru, datorita capacitatii de a afisa în acelasi timp pe ecran patru lucruri diferite. Ecranul se aglomereaza? Creati desktop-uri virtuale pentru a avea mai mult spatiu si a lucra doar cu elementele dorite. În plus, toate notificarile si setarile cheie sunt colectate pe un singur ecran usor de gasit.

Microsoft Edge

Este browserul nou-nout proiectat sa faca mediul web sa lucreze în acelasi ritm cu dvs. Scrieti sau tastati direct pe paginile web si partajati cu ceilalti însemnarile dvs. Va va placea modul de vizualizare pentru citire care elimina toate elementele care va distrag atentia. Exista de asemenea o bara de adrese îmbunatatita care va ajuta sa gasiti totul mai rapid.

Continuitate

Cel mai bun ecran este întotdeauna cel în care va aflati, deoarece Windows 10 optimizeaza experienta în functie de activitatea pe care o realizati si de dispozitivul utilizat. Caracteristicile ecranului se adapteaza pentru navigare usoara, iar aplicatiile se redimensioneaza fara probleme de la cel mai mic la cel mai mare afisaj.2

Exclusiv al dvs.

Dispozitivul dvs. cu Windows 10 va recunoaste si va confirma prezenta în moduri cu adevarat personale. Cu Windows Hello, dispozitivul dvs. va saluta spunându-va pe nume si se aprinde ca semn de recunoastere, conducându-va dincolo de pasul autentificarii si eliberându-va de necesitatea de a va aminti sau de a tasta o parola. 3

Jocuri si Xbox

Jucati jocurile dvs. Xbox One pe PC-ul, laptopul sau tableta cu Windows 10. Utilizati caracteristica DVR pentru jocuri pentru a înregistra cele mai tari miscari de erou ale dvs. si pentru a le trimite instantaneu prietenilor, fara a parasi jocul.4

Specificatii

  • Versiune Windows 10
  • Editie Pro
  • Tip Licenta Retail
  • Arhitectura (biti) 32
    64
  • Limba Engleza
    Romana
  • Tip Sistem Desktop/Laptop