Microsoft Windows 10 Home

Microsoft Windows 10 Home, 32/64 bit, Retail, Licenta Electronica

570,00 RON
Brand
Windows 10 este partenerul dvs. pentru a realiza tot ce va propuneti. Beneficiati de pornirea mai rapida a aplicatiilor, de un meniu Start familiar si totusi extins si de modalitati noi si extraordinare de a lucra, chiar si pe dispozitive multiple. Va veti indragosti de asemenea de caracteristicile inovatoare, cum ar fi un browser nou-nout, conceput pentru activitatea online.

Cel mai bun Windows de pâna acum
Windows 10 este proiectat sa va urmeze de la un dispozitiv la altul, fara sa simtiti. Este rapid si reactioneaza imediat. Beneficiati chiar si de asistenta gratuita prin chat sau telefon de la persoane reale. Cu Windows 10, este mai usor ca niciodata sa faceti lucruri extraordinare.

Windows 10 Home

Pur si simplu functioneaza

Windows 10 combina sistemul de operare Windows pe care îl cunoasteti deja cu îmbunatatiri extraordinare de care va veti întragosti. Tehnologii precum InstantGo1 va permit sa porniti si sa reluati rapid. Si Windows 10 are mai multe caracteristici de securitate încorporate ca niciodata, pentru a va ajuta sa va protejati împotriva programelor software rau intentionate.

Activitati multiple

Realizati mai multe lucruri în acelasi timp ca un maestru, datorita capacitatii de a afisa în acelasi timp pe ecran patru lucruri diferite. Ecranul se aglomereaza? Creati desktop-uri virtuale pentru a avea mai mult spatiu si a lucra doar cu elementele dorite. În plus, toate notificarile si setarile cheie sunt colectate pe un singur ecran usor de gasit.

Microsoft Edge

Este browserul nou-nout proiectat sa faca mediul web sa lucreze în acelasi ritm cu dvs. Scrieti sau tastati direct pe paginile web si partajati cu ceilalti însemnarile dvs. Va va placea modul de vizualizare pentru citire care elimina toate elementele care va distrag atentia. Exista de asemenea o bara de adrese îmbunatatita care va ajuta sa gasiti totul mai rapid.

Continuitate

Cel mai bun ecran este întotdeauna cel în care va aflati, deoarece Windows 10 optimizeaza experienta în functie de activitatea pe care o realizati si de dispozitivul utilizat. Caracteristicile ecranului se adapteaza pentru navigare usoara, iar aplicatiile se redimensioneaza fara probleme de la cel mai mic la cel mai mare afisaj.2

Exclusiv al dvs.

Dispozitivul dvs. cu Windows 10 va recunoaste si va confirma prezenta în moduri cu adevarat personale. Cu Windows Hello, dispozitivul dvs. va saluta spunându-va pe nume si se aprinde ca semn de recunoastere, conducându-va dincolo de pasul autentificarii si eliberându-va de necesitatea de a va aminti sau de a tasta o parola. 3

Jocuri si Xbox

Jucati jocurile dvs. Xbox One pe PC-ul, laptopul sau tableta cu Windows 10. Utilizati caracteristica DVR pentru jocuri pentru a înregistra cele mai tari miscari de erou ale dvs. si pentru a le trimite instantaneu prietenilor, fara a parasi jocul.4

Specificatii

  • Versiune Windows 10
  • Editie Home
  • Tip Licenta Retail
  • Arhitectura (biti) 32
    64
  • Limba Engleza
    Romana
  • Tip Sistem Desktop/Laptop