Adobe Premiere Pro CC

Adobe Premiere Pro CC, Abonament Anual

1.989,00 RON
Brand
Cu setul de instrumente de productie video din topul industriei, puteti lucra pe desktop si alte dispozitive pentru a edita practic orice tip de fisier media in format nativ si sa creati productii profesionale in culori stralucitoare pentru film, TV si internet.

Adobe Premiere Pro CC este software-ul de editare video profesionista care combina performanta incredibila cu o interfata eleganta, restructurata si o serie de noi caracteristici creative, inclusiv Warp Stabilizer pentru stabilizarea imagini, cronologie dinamica, editare multicam extinsa, straturi de ajustare si multe alte functionalitati.

Cel mai rapid si mai eficient editor video neliniar, Adobe Premier Pro CC este, de asemenea, primul editor care ofera un panou Lumetri Color dedicat si intuitiv pentru manipularea culorii si a luminii. De asemenea, aplicatia ofera zeci de caracteristici proiectate pentru a va ajuta sa faceti trecerea de la Final Cut sau Avid, inclusiv comenzi, panouri si comenzi rapide de la tastatura comune.

Aplicatiile pentru dispozitive mobile precum Adobe Premiere Clip si Hue CC extind puterea Premiere Pro CC pe dispozitivele dvs., astfel incat sa puteti crea videoclipuri cu efecte vizuale si audio uimitoare, oriunde v-ati afla.

Lucrati usor cu animatii si efecte vizuale intre Premiere Pro CC si After Effects prin Dynamic Link, care elimina procesarea intermediara pentru a accelera fluxurile dvs. de lucru.

Specificatii

  • Numar Utilizatori 1
  • Valabilitate 1 An