Adobe Photoshop CC

Adobe Photoshop CC, Abonament Anual

1.989,00 RON
Brand
Aproape toate proiectele creative se bazeaza pe cea mai buna aplicatie de procesare a imaginilor si de design. Lucrati pe desktop si dispozitive mobile pentru a crea si a imbunatati fotografii, designuri, inclusiv site-uri web si aplicatii mobile, lucrari de arta 3D, videoclipuri si multe altele.

Adobe Photoshop CC este cea mai buna aplicatie de design si imagistica din lume ce dispune acum de si mai multe functii de creatie cu instrumente noi pentru design si fotografie, conectand aplicatiile dvs. pentru desktop si dispozitive mobile cu toate materialele de creatie, astfel incat sa puteti crea continut vizual uimitor pe orice dispozitiv.

Aplicatiile pentru dispozitive mobile precum Photoshop Mix, Sketch si noua Comp CC extind puterea Photoshop pe dispozitivele dvs., astfel incat puteti crea design-uri puternice la birou sau in timp ce calatoriti.

Excelente pentru designul web receptiv si de aplicatii, plansele de lucru Photoshop va permit sa creati mai multe machete de dimensiuni diferite, sa le aranjati intr-un singur document si sa le vizualizati simultan.

Specificatii

  • Numar Utilizatori 1
  • Valabilitate 1 An