Adobe InDesign CC

Adobe InDesign CC, Abonament Anual

1.989,00 RON
Brand
Instrumentele de creare si machetare pagini din topul industriei va permit sa lucrati pe desktop si alte dispozitive mobile pentru a crea, verifica si publica totul, de la carti si brosuri tiparite, la reviste digitale, aplicatii iPad, carti electronice si documente interactive online.

Creati pagini perfecte pentru carti, brosuri, reviste digitale sau aplicatii pentu iPad. Adaptati tiparele pentru pagini si ecrane de diferite dimensiuni sau orientari. Cu Adobe InDesign CC va puteti sincroniza setarile prestabilite, scurtaturile din tastatura si spatiile de lucru pe toate dispozitivele pe care le folositi.

Creati machete si designuri de pagini la calitate de productie pe dispozitivele dvs. mobile precum si pe desktop. Primiti acces imediat la toate materialele dvs., inclusiv imagini Adobe Stock, direct din InDesign. Aplicatiile mobile precum noile Adobe Comp CC, Shape CC si Color CC extind posibilitatile InDesign pe dispozitivele dvs., astfel incat sa puteti crea designuri de pagini exceptionale, de oriunde lucrati.

Datorita imbunatatirilor aduse Mercury Performance System, puteti face zoom, derula, trece la pagina urmatoare sau anterioara si puteti genera miniaturi de pagini mai rapid ca oricand.

Specificatii

  • Numar Utilizatori 1
  • Valabilitate 1 An