Adobe Flash Professional CC

Adobe Flash Professional CC, Abonament Anual

1.989,00 RON
Brand
Audienta dvs. se afla pretutindeni. Asigurati-va ca si continutul dvs. este. Publicati animatii pe mai multe platforme — inclusiv Flash/AIR, HTML5 Canvas, WebGL sau chiar platforme personalizate — si puteti ajunge la vizualizatori care utilizeaza practic orice dispozitiv pentru desktop sau mobil. Animate CC va fi disponibil la inceputul anului 2016.

Adobe Flash Professional CC este un mediu puternic de creatie de animatii si continut multimedia. Cu ajutorul Adobe Flash Professional CC puteti crea aplicatii interactive. Lucreaza mai repede ca niciodata cu o arhitectura pe 64 biti, o interfata simplificata si mai multe instrumente conectate.

Cu Flash Professional, puteti publica animatii pe mai multe platforme — inclusiv HTML5 Canvas, WebGL sau chiar platforme personalizate — si puteti ajunge la clienti indiferent de dispozitivul pe care acestia il folosesc.

Minimizati numarul de fisiere dintr-un proiect Flash exportand elemente bitmap in HTML5 Canvas ca un singur element Sprite Sheet.

Editorul de miscare actualizat va ofera control detaliat asupra miscarii dintre proprietăți precum efecte de culoare, transformari si multe altele.

Specificatii

  • Numar Utilizatori 1
  • Valabilitate 1 An