Adobe Dreamweaver CC

Adobe Dreamweaver CC, Abonament Anual

1.989,00 RON
Brand
Cel mai complex set de instrumente din lume pentru designeri web si dezvoltatori front-end va permite sa creati, sa scrieti coduri si sa gestionati site-uri web care arata uimitor pe ecrane de orice dimensiune.

Dezvolta rapid continut web. Interfata simplificata, uneltele conectate si noile instrumente CSS de editare vizuala va permit sa dezvoltati coduri sursa intr-un mod intuitiv si eficient. Adobe Dreamweaver CC  va permite sa partajati proiectele direct din aplicatie si va ajuta sa tineti pasul cu standardele web.

Proiectati si dezvoltati site-uri receptive de la zero sau cu sabloane incorporate, previzualizati-le in timp real pe dispozitivele mobile si extrageti rapid elemente de design optimizate pentru web din documente Photoshop.

Cu Adobe Dreamweaver CC puteti previzualiza si testa site-urile web pe mai multe dispozitive simultan pentru a vedea cum se adapteaza si scalează designurile dvs. la browserele mobile.

Extrageti rapid loturi de imagini optimizate pentru web dintr-un document Photoshop in mai multe dimensiuni, rezolutii si formate.

Specificatii

  • Numar Utilizatori 1
  • Valabilitate 1 An