Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud, Abonament Anual

4.539,00 RON
Brand
Creative Cloud va ofera cele mai bune instrumente de creatie din lume — intotdeauna actualizate — astfel incat sa va transformati cele mai bune idei in cele mai bune lucrari pe desktop si pe dispozitivele mobile.

Cu Adobe Creative Cloud, abonamentul lunar va ofera acces la intreaga colectie de instrumente CS6 si multe altele. Sunteti interesat de web design si app-uri pentru iPad, sunteti pregatit sa editati fisiere video? Adobe Creative Cloud va ofera toate aceste posibilitati, plus acces automat la toate produsele noi si la update-uri de indata ce au fost lansate. Datorita spatiului de stocare in cloud si abilitatii de a va sincroniza cu orice device, fisierele dumneavoastra sunt mereu acolo unde aveti nevoie. Creative Cloud este disponibil in varianta individuala sau pentru echipe si va ajuta sa creati si sa colaborati cu usurinta. Cei 20 de GB de spatiu de stocare in cloud si capabilitatile de sincronizare va permit sa va accesati fisierele cu incredere oriunde va aflati, si de pe orice dispozitiv.

Cu Adobe Creative Cloud aveti acces la urmatoarele instrumente:

 • Adobe Photoshop CC: creati lucrari de arta 3D uluitoare. Pregatiti imagini si texte pentru proiecte video, retusati imagini cu instrumentele Content-Aware si profitati de performanta mare chiar si atunci cand lucrati cu fisiere mari.
 • Adobe Illustrator CC: proiectati cu viteza si precizie in mediul de 64-bit vector drawing.
 • Adobe InDesign CC: creati pagini elegante si atragatoare. Pastrati controlul asupra design-ului si a tipografiei pentru documentele pe care le pregatiti pentru print sau publicare digitala.
 • DreamWeaver CC: dezvolta rapid continut web. Interfata simplificata, uneltele conectate si noile instrumente CSS de editare vizuala va permit sa dezvoltati coduri sursa intr-un mod intuitiv si eficient. Dreamweaver® CC  va permite sa partajati proiectele direct din aplicatie si va ajuta sa tineti pasul cu standardele web. Creative Cloud va ofera acces la un intreg univers creativ.
 • Adobe Premiere Pro CC: editati fisiere video mai rapid si mai eficient cu noile functionalitati Adobe Premiere Pro CC: Adobe SpeedGrade CC, extinderea suportului pentru formatele native, editare multicam imbunatatita etc.. Cu Adobe Premiere Pro CC este usor sa descarcati cele mai recente functionalitati si sa va sincronizati setarile pe toate dispozitivele pe care le folositi.
 • After Effects CC: totul este posibil cu noul After Effects CC. Profitati de noile functionalitati mai eficiente si mai usor de folosit, precum Live 3D cu software Maxon Cinema4D si noul Mask Tracker care va permite sa aplicati masti si efecte pe toate cadrele proiectului dumneavoastra. Partajati documentele la care lucrati direct din aplicatie , sincronizati-va setarile pe toate dispozitivele folosite si beneficiati de noile functionalitati de indata ce au fost lansate. 
 • Adobe Bridge CC: administrati-va documentele mai eficient: gasiti, sortati, filtrati si organizati fotografii, elemente grafice, fisiere video si alte elemente digitale. 
 • Adobe Muse CC: creati website-uri profesioniste HTML pentru desktop si device-uri mobile fara sa scrieti cod. Proiectati site-uri web standard la fel cum proiectati layout-uri pentru print. Folositi caracteristici familiare, sute de fonturi de web si instrumente built-in pentru a adauga interactivitate.
 • Adobe Edge Animate CC: este un instrument pentru crearea de continut interactiv, animat cu HTML, JavaScript si CSS. Edge Animate CC este ideal pentru designerii si dezvoltatorii web care vor sa sporeasca interactivitatea continutului creat pentru web.
 • Adobe Edge Inspect CC: Edge Inspect CC este o aplicatie pentru dezvoltatorii si designerii web care lucreaza la proiecte web mobile. Edge Inspect CC va permite sa lucrati eficient prin sincronizarea browsing-ului si posibilitatea de a face capturi de ecran de pe dispozitivele mobile folosite.
 • Adobe Audition CC: creati si livrati fisiere audio uimitoare utilizand mai multe instrumente si functionalitati, inclusiv Sound Remover, care poate elimina sunetele nedorite dintr-un fisier intreg doar analizand o portiune redusa. Adobe Audition CC va ofera acces la noile functionalitati de indata ce au fost lansate si se integreaza cu alte instrumente video Adobe pentru producerea de fisiere audio-video fara cusur.
 • Flash Professional CC: lucrati mai repede ca niciodata cu o arhitectura pe 64 biti, o interfata simpificata si mai multe instrumente conectate.  Creaza continut nativ HTML5 si exportati fisiere audio si video HD.
 • InCopy CC: cu InCopy CC scriitorii, redactorii si designerii pot lucra in acelasi timp pe un singur document fara sa existe riscul aparitiei de versiuni conflictive. Acum beneficiati de suport pentru Retina display, algoritm imbunatatit pentru cautarea de fonturi si spatiu de stocare in cloud pentru a putea lucra de peste tot.
 • Prelude CC: simplificati procesul de productie, organizati-va activitatile si lucrati mai eficient folosind noile instrumente conectate, si o interfata dezvoltata special pentru asimilarea si logarea proceselor de prelucrare video. Prelude CC va ofera acces la update-uri constante si se integreaza cu alte instrumente video Adobe pentru prelucrarea fara cusur a fisierelor video.
 • SpeedGrade CC: culori echilibrate si distinctive, look-uri vioaie pentru orice tip de productie video, noi functionalitati si instrumente, o interfata refacuta si integrare Direct Link cu utilizatorii Adobe Premiere Pro.

Specificatii

 • Numar Utilizatori 1
 • Valabilitate 1 An