Adobe Audition CC

Adobe Audition CC, Abonament Anual

1.989,00 RON
Brand
Mixati, editati si creati continut audio cu un set de instrumente exhaustiv, ce include piste multiple, afisare de tip forma de unda si de tip spectru. Aceasta statie de lucru puternica este conceputa pentru a accelera fluxurile de lucru pentru productia video si retusarea audio, oferind un mixaj elegant cu sunet de cea mai buna calitate.

Adobe Audition CC ofera posibilitati de editare audio de inalta performanta prin instrumente intuitive pentru editare, mixaj, restaurare si adaugarea de efecte. Acum puteti inregistra, edita si crea continut audio cu ajutorul unui set complet de instrumente printre care se regasesc waveform, display spectral si multitrack.

Acest program de editare audio este conceput pentru accelerarea fluxurilor de lucru relationate cu productia audio/video si pentru livrarea celor mai inalte standarde de calitate a fisierelor audio.

De asemenea, Adobe Audition CC va ofera acces la noile functionalitati de indata ce au fost lansate si se integreaza cu alte instrumente video Adobe pentru producerea de fisiere audio-video fara cusur.

Specificatii

  • Numar Utilizatori 1
  • Valabilitate 1 An